Familiedrukwerk

Eigen ontwerp

Uw wensen kunnen we uitwerken naar een unieke- en persoonlijke kaart gedrukt op papier naar keuze. Bij ons geen ingewikkelde software en slecht bereikbare klantenservice, samen met de ontwerper bespreekt u uw wensen. Dit kan zowel telefonisch, per mail en natuurlijk bij ons op kantoor. Zodra een concept klaar is wordt deze eerst per mail gestuurd en pas als alle puntjes goed op de i staan maken wij een proefdruk en liggen de enveloppen ook klaar.

Voor ons niks te gek, door jarenlange ervaring hebben wij bijna iedere soort kaart wel door de handen gehad. Wij werken naast het moderne printen ook met ambachtelijke machines, bijvoorbeeld onze oude degel uit 1961. Een klassieke Oud-Hollandse kaart met een folie- of preegdruk behoren tot de mogelijkheden!

 

Kaarten uit onze voorbeeldboeken

U kunt bij ons 3 voorbeeldboeken meenemen om thuis op u gemak door te bladeren. Onze uitleentermijn bedraagt 3 dagen per serie. Deze kunt u eventueel weer omruilen voor drie andere boeken. Ook kunt u de geboortekaartjes bekijken via de websites van onze leveranciers. Klik op onderstaande logo’s om de collecties te bekijken.

Als u een keuze heeft gemaakt uit de kaarten denk dan aan het volgende:
– noteer het kaartnummer en de leverancier
– het aantal
– het lettertype (bij ons aanwezig)
– de kleur kunt u bij ons via een kleurenwaaier uitzoeken

De tekst kunt u getypt, handgeschreven of via mail bij ons aanleveren.
Tekst in het fries in goede spelling aanleveren!

De enveloppen kunt u samen met de drukproef ophalen. De proef kunt u thuis bekijken en daarna eventuele correcties doorgeven en/of akkoord.

Geboortekaarten:

Op het moment dat uw kindje geboren is, kunt u bij ons langskomen met de drukproef om de gegevens door te geven. U kunt deze gegeven ook naar ons toe mailen.

Als de gegevens voor 11.00 uur gemeld worden zijn de kaarten
dezelfde dag nog klaar (m.u.v. eigen ontwerp kaarten).

Kaarten bestellen

Tips

Speciale geboortezegels kunt u afhalen bij het postkantoor.
Geboortetekst kunt u vinden op:
www.gedachten-gedichten.nl tevens ook in het fries: www.heitenmem.nl.

Eigen ontwerp

Een eigen ontworpen kaart is vaak voordeliger dan de kaarten uit onze collectie boeken. Denk hierbij aan een leuke foto op de voorkant, illustratie en keuze uit verschillende papier soorten.

Betaling

Bij het afhalen van de kaarten dient u contant of via pin te betalen. U krijgt een factuur mee waarop het te betalen bedrag staat vermeld.